Bilgi Teknolojileri

Tümleşik İletişim

Şirketinizi İş birliği Yoluyla Birleştirin
Çalışanlarınızın İş Birliği Yapma İsteğini Rekabet Avantajına Dönüştürün

Tümleşik iletişim sistemleri (UC), görüntü, ses, fax, e-posta ve anlık mesajlaşma gibi mobilitenin parçası olan dijital iş gücü öğelerinin biraya geldiği ve yönetildiği sistemlerdir. 

Tümleşik iletişim, özel şirketler ve kamu kurumları başta olmak üzere tüm kurumlar için önemli haberleşme sistemlerinden biridir. Doğru konumlandırılmış tümleşik iletişim sistemleri,şirketlere maliyet avantajı ve tasarruf imkanı sağlar. 

techasaY , tümleşik iletişim alanında sunduğu çözümlerle, yeni teknolojilerin şirketlere en uygun çözümle yapılandırılmasını ve .alışanlar, müşteriler ve tedarikçiler arasındaki bilgi alışverişi sürecinin daha hızlı ve verimli hale getirilmesini sağlar.

techasaY tarafından sunulan tümleşik iletişim çözümleri, kurum büyüklüğü ve sektör fark etmeksizin e-posta ve telefon sistemleri, anlık mesajlaşma, sesli/görüntülü konferans gibi şirketlerin ihtiyacı olan farklı iletişim araçlarının bir arada ve en verimli şekilde kullanılmasına imkan sağlar. 

Yeni nesil tümleşik iletişim çözümleri ile iş yapış modellerini modernize etmek, iletişimde hızı arttırmanın yanı sıra, teknolojik gelişimlere uyumlu, müşteri deneyimi alanlarında gelişen ve çalışan verimliliği artan bir şirket olunmasını sağlar. Şirketlerin tümleşik iletişim alt yapılarının, bilgi teknolojileri altyapıları ile uyumlu ve bütünleşik çalışması sağlanır. İhtiyacınıza uygun çözüm 360 derece değerlendirerek belirlenir. 

Tümleşik İletişim Çözümü Nasıl Fayda Sağlar?

  • Yeni teknolojilere uygun konumlandırılan tümleşik iletişim sistemleri çalışanların iletişim platformlarına 7 /24, ihtiyaç duyduklarında, güvenle erişimini sağlar. İş süreçlerindeki verimliliğin artmasına katkıda bulunur. 

  • Tümleşik iletişim araçları ile kolaylıkla entegre olabilir. 

  • Kurum içi işbirliğinin geliştirilmesine katkıda bulunur. Etkin ve kolay sağlanan iletişim, departmanlar arasındaki iş süreçlerini hızlandırır. 

  • Mobiliteyi destekler. Lokasyona bağlı kalma sorununun ortadan kaldırılmasını sağlar. 

  • Yeni nesil tümleşik iletişim araçları, geleneksel araçlara göre daha az bakım ve yönetim ihtiyacı yaratır. Bu sayede maliyet avantajı sağlar. 

  • Kullanıcı deneyiminin geliştirilmesine katkıda bulunur.. 

  • Sosyal iletişim platformları ile kolaylıkla entegre olabilmeyi sağlar. 

  • Müşteri hizmetleri süreçlerinin geliştirilmesine katkı sağlar. 

  • Verilerin kolay ve hızlı şekilde yedeklenebilmesini sağlar.